Om GreenBaby

Det handler ikke om at vælge imellem økologi, bæredygtighed eller socialt ansvar - det handler om at vægte alle aspekter højt. Ikke nødvendigvis altid på én og samme tid, men så ofte det lader sig gøre.

Det handler om god kvalitet, lækre materialer, plads til udfoldelse, til kreativitet og til mange ture i vaskemaskinen. Det handler om produkter der holder, om historierne bag og om gode valg.

Det handler om bevægelighed og omtanke for dit barn, til dit barn og omkring dit barn.

Det er, hvad GreenBaby.dk handler om og vi håber jeres unger vil lege med.


 

 

Bagom GreenBaby.dk

Vi ønsker at tilbyde de mindste i familien smart tøj af god kvalitet og med plads til bevægelighed. En webshop der tilbyder babytøj og børnetøj med et udvalg af økologisk tøj, GOTS-certificeret tøj, bæredygtigt tøj, tøj med omtanke, billigt tøj i forhold til høj kvalitet.

 

Vi udvælger selv nøje det tøj vi føler repræsenterer alle de punkter der for os er vigtige. Vi har fokus på flere ting såsom økologi, GOTS-certificering eller bæredygtighed. Vores fokus er på helheden i, at tage et skridt i den rigtige retning mod en grønnere planet, mere økologi og bedre arbejdsforhold.

 

Drømme og mål

Vi drømmer om, at GOTS-certificering bliver en alment kendt certificering og at bæredygtighed bliver et hverdagsbegreb mere end en fremtidsudsigt. Vi drømmer om, at mennesker, uanset bopæl kan producere tøj under gode forhold og at social ansvarlighed og gode arbejdsforhold ikke anses for værende et privilegie, men mere en almindelighed.

 

Vi har store drømme og det eneste vi kan gøre er, at være med til at tage et skridt i den rigtige retning. Via vores udvalg af økologisk og bæredygtigt tøj håber vi, at kunne gøre en forskel for mennesker bagved og klæde jeres børn på med tøj de elsker at lege i samtidig med, at der ligger store tanker bag.